large-es-06
Quan vaig començar a interessar-me per l’arquitectura de principis del segle passat, vaig fer cap a la Bauhaus alemana. Llegint i rellegint vaig adonar-me que hi havia un arquitecte que em va fascinar d’entrada. Aquest era en Marcel Breuer. Un senyor que comença dissenyant mobles i que acaba projectant el Whitney Museum d’art americà, no em digueu que no és mereix una atenció especial. És clar que tenint de companys de feina a personatges com Kandinsky, Klee, Gropius, Meyer o Mies Van Der Rohe, entre d’altres, així qualsevol!!

Bé, pero, aquesta atenció li dedicaré en un altre article molt més complert. Ara tan sols, us voldria mostrar unes quantes fotos de l’obra d’aquest arquitecte, i fer esment especial a les cases de camp i/o bosc americanes, altrament anomenades «cottage».

Que disfruteu!

 

@