Monthly Archives : febrero 2011

A
Aquesta és una proposta de rehabilitació d’una borda, concretament ubicada a la Vall d’Aran. És tracta, simplement, d’un rectangle de 8m de llarg per 5m d’ample, dividit en dues plantes (planta baixa i primera).
La planta baixa estaria formada per una petita sala d’estar amb una llar de foc, una zona de menjador amb cuina incorporada i un aseo de cortesia.

La planta primera constaria d’un sol àmbit on s’hi ubicaria el dormitori-despatx amb llar de foc enfrontada al llit. Aquesta planta disposaria d’un aseo complet. Les escales d’accés són d’un únic tram.
L’objectiu seria aconseguir un habitatge sostenible i passiu, amb l’utilització de revestiments adequats i solucions constructives òptimes.

Els elements de façana plantejats són formigó vist o pedra, fusta de pi i coberta de pissarra.
Estic parlant d’una rehabilitació somiada i que desitjaria algún dia dur-la a la pràctica i alhora disfrutar-la amb la familia i els amics.

 


Loading